Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Waar kan ik als Expert IT Systems and Devices werken?

MBO Expert IT Systems and Devices

Volg bij ons de verkorte opleiding tot Expert IT Systems and Devices!

Als Expert IT Systems and Devices kun je in verschillende sectoren en organisaties aan de slag. Grote bedrijven en corporaties vormen een belangrijke werkplek voor IT-experts. Deze organisaties hebben vaak uitgebreide IT-afdelingen die verantwoordelijk zijn voor het beheren en optimaliseren van hun IT-infrastructuur. Je kunt betrokken zijn bij het onderhouden van netwerken, servers en andere cruciale systemen die de dagelijkse bedrijfsvoering ondersteunen.

IT-consultancybedrijven

Een andere optie is werken bij IT-consultancybedrijven. Hier geef je advies aan verschillende klanten over hun IT-behoeften. Je helpt bij het implementeren van nieuwe technologieën, het oplossen van technische problemen en het verbeteren van bestaande systemen. Dit kan variëren van kortlopende projecten tot langdurige samenwerkingen met verschillende klanten.

Overheidsinstellingen

Ook overheidsinstellingen bieden mogelijkheden voor IT-experts. Hier werk je aan het beheer van gegevens en het waarborgen van de beveiliging van IT-systemen die essentieel zijn voor overheidsdiensten. In deze functie kan het ook zijn dat je zorgt voor de naleving van regelgeving en beleidsrichtlijnen.

Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen hebben eveneens behoefte aan IT-specialisten. Scholen en universiteiten vereisen technische ondersteuning voor hun computersystemen en netwerken. Als expert help je bij het oplossen van technische problemen en onderhoud je de technologieën die gebruikt worden in het onderwijs.

Zorginstellingen

Zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en klinieken, vereisen betrouwbare IT-infrastructuur om medische apparatuur en systemen te onderhouden die cruciaal zijn voor patiëntenzorg. Je bent verantwoordelijk voor het garanderen dat alle medische technologieën en administratieve systemen goed functioneren, wat direct van invloed is op de kwaliteit van de zorg en de administratieve processen binnen de instelling.

IT-serviceproviders

Ten slotte kun je ook werken bij IT-serviceproviders die diensten en oplossingen aanbieden aan andere bedrijven. In deze rol bied je ondersteuning en beheer je IT-systemen voor een breed scala aan klanten.

Deze diverse werkplekken laten zien hoe belangrijk en veelzijdig de functie van een Expert IT Systems and Devices is in verschillende industrieën en organisaties.

Capabel Onderwijs Medewerker E. Heikamp
Gepubliceerd door: Elise Heikamp, Marketing & Communicatie Calder Holding
Welke eigenschappen zijn belangrijk als ik E-Commerce Specialist wil worden?
Als je overweegt om E-Commerce Specialist te worden, zijn er verschillende belangrijke eigenschappen die je moet bezitten om succesvol te zijn in deze functie. Deze eigenschappen helpen je niet alleen bij het efficiënt beheren van online winkels, maar ook bij het verbeteren van klanttevredenheid en het stimuleren van de groei van de webshop. Hier lees je welke vaardigheden en kwaliteiten essentieel zijn voor een succesvolle carrière als E-Commerce Specialist.
Meer lezen
Welke eigenschappen zijn belangrijk voor Logistiek Teamleider?
De functie van Logistiek Teamleider biedt niet alleen interessante uitdagingen, maar ook diverse doorgroeimogelijkheden. Of je nu je verantwoordelijkheden wilt uitbreiden binnen de logistiek of nieuwe kansen in andere sectoren zoekt, er zijn veel manieren om je carrière verder te ontwikkelen. In deze blog verkennen we de verschillende doorgroeimogelijkheden die je hebt als Logistiek Teamleider.
Meer lezen
 Logistiek Teamleider staat lachend in magazijn
Wat zijn de doorgroeimogelijkheden voor een Logistiek Teamleider?
De functie van Logistiek Teamleider biedt niet alleen interessante uitdagingen, maar ook diverse doorgroeimogelijkheden. Of je nu je verantwoordelijkheden wilt uitbreiden binnen de logistiek of nieuwe kansen in andere sectoren zoekt, er zijn veel manieren om je carrière verder te ontwikkelen. In deze blog verkennen we de verschillende doorgroeimogelijkheden die je hebt als Logistiek Teamleider.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding